Start med at koge vand til mandler og lig dem i blød (ca. 10 min).
Smut mandler og kør dem til mandelmel i en foodprocessor.
Skær smøret ud i mindre stykker og bland det sammen med de andre ingredienser i en skål.
Ælt dejen sammen indtil den er godt sammenhængende.
Kom dejen i en pose og lig den i køleskabet i ca. 1 time (gerne længere tid).
Imens dejen er i køleskabet laves hindbærmarmeladen.
Kom hindbær og 7 spsk sukker i en gryde og kog op under svag varme i et par minutter indtil hindbærerne er blødt ud.
Bland geleringspulver sammen med det resterende sukker og rør det i hindbærmarmeladen når den har kogt færdig.
Kom marmeladen på glas og lad den køle helt af (evt. i køleskabet).
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Når dejen er kold tages den ud af køleskabet og rulles ud lidt af gangen på bordet (ikke alt for tyndt ca. 0,5-1 cm)
Stik runde småkager ud af dejen med et glas og fordel dem på en bageplade.
Når der ikke er mere dej bages småkagerne i ovnen i ca. 20-25 min til de er let gyldne.
Småkagerne skal køle helt af på en bagerist før de fyldes med hindbærmarmeladen.
Kom flormelis og evt. frugtfarve i en skål og rør en glasur sammen med lidt kogende vand (der kan også tilføjes citronsaft eller anden smag hvis man ønsker).
Fordel den kolde hindbærmarmelade på de kolde småkager ca. 2 tsk. på hver småkage og tryk så sammen med en ny småkage.
Fordel glasuren på toppen af hindbærsnitterne uden at trykke dem for meget sammen og pynt med frysetørret hindbær inden glasuren tørrer.
Serveringsforslag
Serveres sammen med kaffen eller til brunchbordet/morgenmaden. Næringsindhold1178 kJ/ 280 kcal pr. hindbærsnitte (82g).Protein 3,4g, kulhydrat 37,4g, kostfibre 1,9g, fedt 12,9g.