Privatlivspolitik

Persondatapolitik hos Pigen i køkkenet:
I det følgende informeres du om dine rettigheder som kunde hos Pigen i køkkenet, samt om hvordan dine personoplysninger behandles og beskyttes. Dine personlige oplysninger videresælges ikke.

Personoplysninger:
Der indhentes kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant og der vil kun indhentes persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Pigen i køkkenet.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholdes alle relevante lovbestemmelser altid.

Dine persondata opbevares kun, så længe der enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles:
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra pigen i køkkenet, er der brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig services. Der kan bruges cookies til at holde styr på indholdet i indkøbskurven, mens du bruger webshoppen.

Der kan indhentes oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Pigen i køkkenet indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Besøger hjemmesiden

Gennemfører et køb i webshoppen

Tilmelder dig køkkenposten

Anmelder hjemmesiden

Sender spørgsmål eller feedback

Køber et forløb, kostplan, kostanalyse eller workshop

Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.pigenikoekkenet.dk er Kathrine Egelund Schäfer.

Behandlingsgrundlag og formål:
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har køb. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt kontakt ved forløb.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamles dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på hjemmesiden har givet dit samtykke hertil, bruges din e-mailadresse til udsendelse af køkkenposten. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig køkkenposten. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter på hjemmesiden.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Ved køb af ydelser, herunder forløb, kostplaner og kostanalyse opbevares der journalnotater i 10 år.

Andre modtagere af personoplysninger:
Dine persondata sælges ikke eller overføres til tredjemand/lande.

Hvis du vælger at anmelde hjemmesiden, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Hjemmesidedomænet er hos Simply.com og betalingssystemet er igennem Stripe, som fungerer som databehandler. Alle persondata som du oplyser på hjemmesiden vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Der anvendes eksterne virksomheder som leverandører for at levere ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser. Databehandlere behandler kun personoplysninger efter  instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Der er indgået databehandleraftaler med alle databehandlere, hvilket giver garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:
Som den registrerede har du en række rettigheder, som der til enhver tid skal sikres opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger skal behandles, eller at behandlingen af dine personoplysninger skal begrænses, kan du også sende en anmodning herom til e-mailadressen pigenikoekkenet@outlook.dk. 

Tilmelding til køkkenposten

For at du kan tilmelde dig køkkenposten, er der brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail adresse

Tilmelding til køkkenposten indebærer 1 nyhedsbrev månedligt, invitationer til events og information omhandlende eventuelle tilbud eller nyheder. Du kontaktes udelukkende på mail.

Det er kun de personoplysninger og, som er nødvendige for at kunne kontakte dig i overensstemmelse med det, som du har givet samtykke til, som registreres og opbevares.

Der samarbejdes herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Der samarbejdes kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig køkkenposten, hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt. Det kan gøres til pigenikoekkenet@outlook.dk eller ved at benytte links i de udsendte mails.

Beskrivelse af køkkenposten:
Bliv en del af mit køkken ved at tilmelde dig køkkenposten.
Modtag køkkenposten en gang hver måned med de nyeste opskrifter og blogindlæg, samt sæsonens råvarer og opskrifter. Gode tips og tricks til den kommende måned er også en fast del af køkkenposten. Du vil også modtage VIP tilbud og nyheder, som kun medlemmer af køkkenposten modtager.

Tidligere klienter får som medlem af køkkenposten 10% rabat på forløb og forlængelser ved tilbagevenden*.

* Her skal min. være gået 4 måneder fra afsluttet forløb.