Tag de 450 g hindbær ud af fryseren og stil dem til optøgning i en skål eller si.
Tænd ovnen på 120 grader varmluft.
Pisk æggehviderne i en skål med halvdelen af sukkeret. Inden æggehviderne er helt stive tilføjes resten af sukkeret, vaniljesukkeret og eddiken og det hele piskes sammen, indtil skålen kan vendes på hovedet.
Hak hasselnødder og rør dem i marengsen.
Fordel marengsen på en bradepande og bag den i ovnen i 1,5 time.
Når Marengsen er færdigbagt og er blevet let gylden skal den blive stående i ovnen på eftervarmen i ca. 30 min (gerne længere).
Hak mandler og steg dem på panden i honningen ved middel-høj varme (det tager ca. 10 min).
Stil mandler til afkøling.
Tag marengsbunden ud af ovnen og stil den et køligt sted.
Hæld eventuelt saft fra hindbær og mos dem i en skål sammen med vaniljesukker og flormelis.
Pisk fløde til flødeskum og rør sammen med hindbærmosen.
Når marengsbunden er kølet af fordeles hindbærcremen ovenpå og der toppes med frisk frugt.
Hak mandlerne ud hvis nødvendigt og fordel dem over kagen (det er virkelig prikken over i'et).
Server kagen straks efter den er samlet.
Serveringsforslag
Server for gæster sammen med en lækker lemonade, kaffe eller et glas rosé. Næringsindhold 1481 kJ/ 352 kcal. pr. stk (146g).Protein 5,4g, kulhydrat 32,7g, kostfibre 2,8g, fedt 21,8g.