Kom smør, vand og havredrik i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt hvedemel og vaniljesukker og ælt dejen grundigt.
Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i 30-45 min.
Bland sukker, smør og citronskal sammen i en skål (smøret skal ikke være for blødt).
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Del dejen ud i to lige store dele og rul begge ud ligesom på billedet.
Fordel citronremoncen på den ene dej og kom derefter den anden dej ovenpå.
Skær dejene ud i 1-1,5 cm tykke strimler og snur dem omkring sig selv til de er formet som en snurrer.
Pensl snurrerne med æg og bag dem i ovnen i ca. 12-15 min. til de er let gyldne.
Server som de er eller pynt med citronglasur og citronskal.
TIP: For vegansk version kan smøret udskiftes med Naturli smørbar og pensles med havredrik. Smager lige så lækkert!
Serveringsforslag
Kan bruges som værtindegave, tages med og deles ud til særlige anledninger eller nydes derhjemme med familie eller venner. Næringsindhold 947 kJ/ 225 kcal pr. stk (64g).Protein 2,8g, kulhydrat 28,7g, kostfibre 1,2g, fedt 10,8g.