Udskriv

Iskaffe

Tilb. tid5 min
Ret: Drikke
Antal: 1 Kop

Ingredienser

  • 2 tsk nescafe crema
  • 2 spsk vand
  • 2,5 dl havredrik (evt. minimælk)
  • 2 tsk bodylab zero topping salted caramel
  • isterninger

Sådan gør du

  • Kog vand og rør det sammen med nescafen.
  • Skum mælken på en mælkeskummer til kold skum og bland det sammen med espresso shottet (kan også sagtens laves uden en mælkeskummer med kold mælk).
  • Kom isterninger i og top med bodylab zero topping.
  • TIP: lav espresso shottet i forvejen og stil i køleskab så det er koldt og klar til servering, eller frys espresso shots ned i isterningebakker og brug dem i stedet i iskaffen.

Serveringsforslag

Serveres som mellemmåltid sammen med et stykke frugt, tages med på farten i to go plastikkopper eller serveres for gæster i stedet for et café besøg. 
 
Næringsindhold 
Havredrik: 622 kJ/ 148 kcal. pr. kop.
Protein 1,5g, kulhydrat 26,8g, kostfibre 2g, fedt 3,6g. 
Minimælk: 457 kJ/ 109 kcal. pr. kop.
Protein 9,2g, kulhydrat 14,8g, kostfibre 2g, fedt 1,4g.