3tsksukrin gold (kan købes i føtex og nogle matas butikker)
Dejen
1,5dlhavregryn
1stkæg
2spskgræsk yoghurt 2%
30gproteinpulver med vanilje (jeg brugte whey100)
2tskbagepulver
20ghvid chokolade
0,75dlhavredrik
100grabarber
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Hak mandler og kom på en varm pande sammen med 0,5 dl havregryn og sukrin gold.
Rist det sprødt i ca.5-7 min på panden.
Skil æggeblomme og æggehvide fra hinanden.
Blend æggeblomme, havredrik, havregryn, bagepulver, proteinpulver og græsk yoghurt sammen.
Snit rabarberne i små tern og bland i dejen.
Vend crumble i dejen sammen med hakket hvid chokolade.
Pisk æggehviden stiv og vend forsigtigt i dejen.
Fordel i 6 små muffinsforme eller 4 lidt større.
Bag i ovnen i 20-25 min til de er let gyldne.
TIP: Brug silikone eller slip let muffinsforme i stedet for papirform da dejen godt kan hænge lidt fast i papiret.
Serveringsforslag
Server varm eller kold til mellemmåltid, for gæster eller som dessert.Næringsindhold537 kJ/ 128 kcal pr. stk (ved 6 muffins).Protein 8g, kulhydrat 13,5g, kostfibre 2,4g, fedt 5,3g.