Online workshop OM kost

Her kan du læse mere om min online workshop, som jeg har et par gange om året.

I min online workshop om kost og sundhed bliver du klogere på, hvordan du kan skabe din egen hverdag bedst mulig med dejlig mad og motion.

Min workshop forløber over 4 uger med 1 times online workshop om ugen. Til hver workshop er der plads til 9 deltagere. Jeg kan godt lide, at det er et lille hold. På den måde har alle mulighed for at dele deres problemstillinger og stille spørgsmål til mig. 

Tidspunkt og datoer for næste workshop
Lige nu er der ingen datoer for næste workshop. Skriv dig på venteliste, hvis du vil sikre dig en plads til den kommende workshop.

skriv på venteliste her

Næste workshop OM LIVSTILSÆNDRING

Min online workshop om kost består som sagt af 4 workshops. Det overordnede tema for alle 4 workshops er “Min nye livsstil”. 

Du vil lære mere om kost og motion, men mit primærere fokus er at klæde dig på til at starte en sundere livsstil. med fokus på madro og velvære. 

Hos mig er fokus at alle vaneændringer skal være langsigtede og holdbare. Det betyder også at jeg arbejder med en tilgang der kombinerer sundhed og nydelse. Du vil opleve, at intet er forbudt, og at der er plads til det hele i mindre mængder. Det er selv den tilgang, jeg bruger for mig selv og mine mange klienter.

Emner på workshoppen OM KOST OG SUNDHED

  • Forstå dit behov
  • Sammensæt din egen kostplan
  • Kost og træning
  • Vægtvedligeholdelse

Efter deltagelse i workshoppen får alle deltagere en rabatkode som giver 20% på e-bøger og skræddersyede kostplaner og 10% på online forløb og fysiske bøger.

Pris FOR WORKSHOP: 499 kr.

*Medlemmer af sygeforsikringen danmark (gruppe 1, 2 og 5) får 50% af prisen refunderet (pris herefter 250 kr).

Hvem er MIN WORKSHOP OM KOST OG SUNDHED for?

Workshoppen er for dig der ønsker et vægttab. Du skal have en interesse i at lære mere om hvad din krop har brug for og hvordan du når dit mål om vægttab.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på workshoppen, men du skal have lyst til at lære om kalorier, kulhydrat, fedt og protein og ikke være afskrækket af kalorieangivelser.

Det er i høj grad for dig, der godt vil i gang med en livsstilsændring, og som føler at det er tid til, at der skal ske noget.

Du kommer til at komme på workshop om kost og sundhed sammen med 8 andre deltagere, der alle er i samme båd som dig.

Går du og overvejer et forløb hos mig?

Måske vil du gerne lære mere om kost på denne online workshop, men det kan også være, at du mere har brug for et forløb.

På et forløb med mig tager jeg dig i hånden, og du kommer til at lære, hvordan du får en hverdag med plads til motion og mad, som du kan lide.

Book en samtale

WORKSHOP MATERIALE

Under workshoppen vil der blive udleveret følgende materiale:

  • Skema til at lave din egen kostplan
  • Skema til at lave madplan for ugen
  • Skema til at lave træningsplan for ugen
  • Skema til at regne dit behov
  • Dagskostforslag

Der vil være små øvelser til hver workshop, samt et par få hjemmeopgaver.

Venteliste til workshop

Du tilmelder dig ventelisten til workshoppen via denne formular. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål til workshoppen. Når du har udfyldt formularen, skal du vente på en bekræftelse, før du er sikret en plads. Der er 9 pladser, og det er først til mølle.

Tilmelding til ventelisten er ikke bindende.

Hvis du skulle opleve problemer, kan du altid kontakte mig direkte på min mail.

(Ved forhindret deltagelse udleveres slides og materiale).