Tilskud fra sygeforsikringen danmark og sundhedsforsikringer

 

Sygeforsikringen danmark

Som medlem af sygeforsikringen danmark får du tilskud til dit forløb hos Pigen i køkkenet. Dette skyldes at jeg er uddannet autoriseret klinisk diætist. Som medlem af gruppe 1, 2 og 5 gives der tilskud til konsultationer hos klinisk diætist. Her er eneste krav at være medlem. Det er muligt at få op til 2100 kr. i tilskud fra sygeforsikringen danmark hvert år. Kontakt mig for mere info om tilskud.

 

Sundhedsforsikringer

Der findes flere sundhedsforsikringer som yder tilskud eller dækker et forløb helt hos Pigen i køkkenet. En sundhedsforsikring er ofte i forbindelse med arbejdet eller pensionen. For at yde tilskud eller dække et forløb kræver forsikringer ofte at man har et BMI på 30 eller derover. Dette kan dog variere fra forsikring til forsikring.
Sundhedsforsikringer jeg ved giver tilskud hos mig:
• Danica
• Pfa
• Dansk sundhedssikring
• Gjensidige

Der kan sagtens være flere end disse, som dækker eller giver tilskud til et forløb. Undersøg derfor alligevel med din forsikring om dine muligheder for tilskud til Klinisk diætist.
Hvis du er i tvivl om hvordan du søger tilskud fra din sundhedsforsikring så kontakt mig endelig via kontaktformularen, via mail eller instagram.