Hent min jule e-bog

Gratis mini jule e-bog som indeholder en oversigt over kalorieindhold i julegodter, juleslik, juledrikke og juleklassikere.

Jule e-bog

Denne mini jule e-bog kan bestilles og downloades helt gratis.

Jeg har samlet en oversigt over kalorieindhold i forskellige julegodter, juleslik, juledrikke og klassikere, som kan hjælpe dig med at stresse mindre over de søde sager i julen. Der er nemlig fint plads til det hele, men i hvilke mængder? Bliv klogere med min nye mini jule e-bog, som du nu kan få fingrende i.

 

 

 

Måske vil du også synes om

 

Blogindlæg

Livsstil & guides

Hvordan undgår jeg at tage på i julen?

Diætistens råd til en jul uden sul Denne artikel har jeg lavet for sundhedsmagasinet Kurera [...]

Lav din egen kostplan til vægttab

Når det handler om et vægttab på de sidste 5-7 kg., kan det være nødvendigt [...]

5 kommentarer

 
 
shop

Bøger & skemaer