Risalamande smager bare dejligt og jeg kan sagtens spise det flere gange i løbet af December. Risalamande indeholder dog en del kalorier, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i juletiden, så kan denne skyr risalamande være en god erstatning. Er du i tvivl om, hvordan du kan spise og få plads til det hele, så kan du komme i et kostforløb hos mig. Du kan læse mere om mine kostforløb og kostplaner lige her.
Jeg har også en anden opskrift på sommer risalamande, hvor jeg har toppet den med blåbær og chokolade.
Risalamande med skyr og hytteost
Nyd den til morgenmad eller del portionen og nyd den som et mellemmåltid i løbet af dagen eller til julekalenderen om aftenen.
Du kan også prøve at lave min klassiske risengrød med sødmælk eller klatkager.
Skyr risalamande
Ingredienser
- 200 g skyr
- 3 spsk hytteost
- 2-3 tsk vaniljepulver
- evt. easis perfekt sød
- 20 g smuttede hakkede mandler
- 3 spsk easis kirsebærsauce
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen og server med kirsebærsauce.
Pingback: Risengrød med sødmælk - Pigen i Køkkenet