Selvom der findes et hav af opskrifter på iskaffe og at det på ingen måde er raketvidenskab, hvordan man laver en, synes jeg nu alligevel jeg ville dele min. Den er meget simpel og smager fantastisk.
Iskaffen kan både laves med almindelig minimælk eller skumbar havredrik. Hvis man vil spare på kalorierne kan det dog være en fordel at vælge minimælk.
Iskaffen med minimælk indeholder 9 gram protein, hvorimod iskaffen med havredrik indeholder 1,5 gram protein.
Iskaffe
Antal: 1 Kop
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 2 tsk nescafe crema
- 2 spsk vand
- 2,5 dl havredrik (evt. minimælk)
- 2 tsk bodylab zero topping salted caramel
- isterninger
Sådan gør du
- Kog vand og rør det sammen med nescafen.
- Skum mælken på en mælkeskummer til kold skum og bland det sammen med espresso shottet (kan også sagtens laves uden en mælkeskummer med kold mælk).
- Kom isterninger i og top med bodylab zero topping.
- TIP: lav espresso shottet i forvejen og stil i køleskab så det er koldt og klar til servering, eller frys espresso shots ned i isterningebakker og brug dem i stedet i iskaffen.
Serveringsforslag
Serveres som mellemmåltid sammen med et stykke frugt, tages med på farten i to go plastikkopper eller serveres for gæster i stedet for et café besøg.