Saltede mandler

De her saltede mandler er super nemme at lave og perfekte at have liggende til flere forskellige retter. De fungerer også rigtig godt som en snack alene både midt på dagen eller om aftenen.

De kan sagtens gemmes og opbevares længe i en tæt beholder, så lav endelig en stor portion af gangen.

Ingen bedømmelse endnu

Saltede mandler

Tilb. tid20 minutter
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 150 g mandler
  • 1 spsk salt
  • 1,5 dl vand

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom mandler, salt og vand på en pande og lad det simre ved middel varme indtil vandet er helt væk og mandlerne er belagte med salt.
  • Fordel mandler på en bradepande og lad dem bage i ovnen i ca. 10 min. til de er sprøde.
  • Hak mandlerne når de er kølet let af eller gem dem som de er.

Serveringsforslag

Servers ovenpå morgenmad fx. grød eller græsk yoghurt sammen med æblekompot, som snack eller ovenpå aftensmad fx. denne Indisk dahl
 
Næringsindhold 
20 mandler: 461 kJ / 110 kcal (20g). 
Protein 4g, kulhydrat 1,6g, kostfibre 2,3g, fedt 9,4g.

En kommentar til “Saltede mandler

  1. Pingback: Indisk dahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0