Denne pizzadej er meget simpel at lave og smager bare lige lidt bedre end dem man køber. Den fungerer perfekt som bund til alle slags pizzaer og kan også bruges til at lave pizzasnegle af.
Opskriften giver til to almindelige pizzaer eller en stor. Det kan være en god ide at bage bundende inden der kommes fyld på for at sikre en mere sprød bund. Gerne på en pizzasten, hvis man har dette.
Pizzadej
Antal: 1 Stor pizza/ 2 små
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 25 g gær
- 2 dl vand
- 350 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet og bland salt og olie i i.
- Bland melet i og ælt grundigt i nogle minutter.
- Lad dejen hæve tildækket under en dyne i 45 min.
Serveringsforslag
Kom lækkert fyld på og bag i ovnen. Se min opskrift på Kartoffelpizza.
Pingback: Kartoffelpizza
Hej 😊 hvor længe vil du anbefale man bager bare bunden inden man tager den ud og putter det ønskede topping på og bager færdig ?
Et par minutter 🤗