Denne pizzadej er meget simpel at lave og smager bare lige lidt bedre end dem man køber. Den fungerer perfekt som bund til alle slags pizzaer og kan også bruges til at lave pizzasnegle af.
Opskriften giver til to almindelige pizzaer eller en stor. Det kan være en god ide at bage bundende inden der kommes fyld på for at sikre en mere sprød bund. Gerne på en pizzasten, hvis man har dette.
Pizzadej
Antal: 1 Stor pizza/ 2 små
Udskriv
Pin RecipeIngredienser
- 25 g gær
- 2 dl vand
- 350 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet og bland salt og olie i i.
- Bland melet i og ælt grundigt i nogle minutter.
- Lad dejen hæve tildækket under en dyne i 45 min.
Serveringsforslag
Kom lækkert fyld på og bag i ovnen. Se min opskrift på Kartoffelpizza.
Næringsindhold
2 stk: 2891 kJ/ 688 kcal (297g).
Protein 17,9g, kulhydrat 127g, kostfibre 7,3g, fedt 9,8g.
1 stk: 5782 kJ/ 1376 kcal (595g).
Protein 35,7g, kulhydrat 255g, kostfibre 14,5g, fedt 19,6g.
Pingback: Kartoffelpizza
Hej 😊 hvor længe vil du anbefale man bager bare bunden inden man tager den ud og putter det ønskede topping på og bager færdig ?
Et par minutter 🤗