Pizzadej

Denne pizzadej er meget simpel at lave og smager bare lige lidt bedre end dem man køber. Den fungerer perfekt som bund til alle slags pizzaer og kan også bruges til at lave pizzasnegle af.

Opskriften giver til to almindelige pizzaer eller en stor. Det kan være en god ide at bage bundende inden der kommes fyld på for at sikre en mere sprød bund. Gerne på en pizzasten, hvis man har dette.

Ingen bedømmelse endnu

Pizzadej

Tilb. tid1 time
Ret: Aftensmad
Antal: 1 Stor pizza/ 2 små
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 dl vand
  • 350 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vandet og bland salt og olie i i.
  • Bland melet i og ælt grundigt i nogle minutter.
  • Lad dejen hæve tildækket under en dyne i 45 min.

Serveringsforslag

Kom lækkert fyld på og bag i ovnen. Se min opskrift på Kartoffelpizza.
 
Næringsindhold
2 stk: 2891 kJ/ 688 kcal (297g).
Protein 17,9g, kulhydrat 127g, kostfibre 7,3g, fedt 9,8g.
1 stk: 5782 kJ/ 1376 kcal (595g).
Protein 35,7g, kulhydrat 255g, kostfibre 14,5g, fedt 19,6g.

3 kommentarer til “Pizzadej

  1. Pingback: Kartoffelpizza

  2. Majken siger:

    Hej 😊 hvor længe vil du anbefale man bager bare bunden inden man tager den ud og putter det ønskede topping på og bager færdig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0