Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke spiser kød, men jeg spiser stadig fisk. Jeg har dog ikke altid været vild med fisk, men en god fiskefrikadelle med remoulade har aldrig slået fejl.
Det er første gang jeg har kastet mig ud i at lave dem selv efter både min mor og veninde har lavet dem til mig flere gange. Jeg synes efterhånden jeg har smagt mange forskellige versioner og nogle er helt klart bedre end andre synes jeg. Derfor har jeg nu sammensat denne opskrift, som efter min smag giver den helt perfekte klassiske fiskefrikadelle. I stedet for mel og almindelig rasp har jeg brugt panko rasp, som jeg synes gør dem ekstra crispy. Virkelig lækkert.
Fiskefrikadeller
Ingredienser
- 400 g fiskefars (torsk)
- 50 g panko rasp
- 1 stk æg
- 1 stk rødløg
- 0,5 dl skummetmælk
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
- olivenolie (til stegning)
Sådan gør du
- Start med at hakke løg fint og rør sammen med de andre ingredienser.
- Kom olie på en pande og form 12 medium størrelse fiskefrikadeller.
- Lad fiskefrikadellerne stege på panden til de er gyldne på alle sider.