Grove fladbrød

Disse grove fladbrød er perfekte at servere til sammenkogte retter sammen med forskellige toppings og græsk yoghurt.

Ingen bedømmelse endnu

Grove fladbrød

Tilb. tid20 minutter
Ret: Aftensmad, Bagværk
Antal: 6 stk
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl grahamsmel
  • 1 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 dl vand
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk honning

Topping

  • Sesamfrø

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen og rør dejen godt sammen. Den skal være ret fugtig.
  • Kom olivenolie på en pande og en klat af dejen som trykkes til et fladbrød med en palet(grydeske.
  • Drys sesamfrø på begge sider og tryk dem ned i brødet med paletten.
  • Steg fladbrødende på panden indtil de er gyldne (hvis man har en olivenolie på spray er det en del nemmere at spraye på begge sider).

Serveringsforslag

Server til Indisk dahl eller andre retter.
 

Næringsindhold

680 kJ/ 162 kcal pr. stk (79g).
Protein 5,7g, kulhydrat 30,4g, kostfibre 3,1g, fedt 1,1g.

3 kommentarer til “Grove fladbrød

  1. Pingback: Indisk dahl

  2. Gert H Pedersen siger:

    Grove fladbrød

    Hej PIGEN I KØKKENET (Kathrine)
    Mange tak for denne gode og lækker opskrift.
    Da jeg skal bruge noget godt og lækkert brød til mine “Bushcraft ture” (overnatte i naturen)
    så har jeg et lille spørgsmål :
    Kan man undlade den græsk yoghurt 2% og/eller har du et andet alternativ ??

    • Pigen i Køkkenet siger:

      Hej Gert
      Hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge min opskrift.
      Jeg må melde svar skyldig på dit spørgsmål. Hvis det handler om at du ikke kan have yoghurt med i naturen, så nytter det selvfølgelig ikke at bruge skyr eller creme fraiche i stedet. Jeg tror ikke det bliver lige så godt, hvis du undlader det helt, desværre.

      Mvh Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0