Disse grove fladbrød er perfekte at servere til sammenkogte retter sammen med forskellige toppings og græsk yoghurt.
Grove fladbrød
Antal: 6 stk
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 2 dl hvedemel
- 2 dl grahamsmel
- 1 dl græsk yoghurt 2%
- 1 dl vand
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 1 spsk honning
Topping
- Sesamfrø
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen og rør dejen godt sammen. Den skal være ret fugtig.
- Kom olivenolie på en pande og en klat af dejen som trykkes til et fladbrød med en palet(grydeske.
- Drys sesamfrø på begge sider og tryk dem ned i brødet med paletten.
- Steg fladbrødende på panden indtil de er gyldne (hvis man har en olivenolie på spray er det en del nemmere at spraye på begge sider).
Serveringsforslag
Server til Indisk dahl eller andre retter.
Pingback: Indisk dahl
Grove fladbrød
Hej PIGEN I KØKKENET (Kathrine)
Mange tak for denne gode og lækker opskrift.
Da jeg skal bruge noget godt og lækkert brød til mine “Bushcraft ture” (overnatte i naturen)
så har jeg et lille spørgsmål :
Kan man undlade den græsk yoghurt 2% og/eller har du et andet alternativ ??
Hej Gert
Hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge min opskrift.
Jeg må melde svar skyldig på dit spørgsmål. Hvis det handler om at du ikke kan have yoghurt med i naturen, så nytter det selvfølgelig ikke at bruge skyr eller creme fraiche i stedet. Jeg tror ikke det bliver lige så godt, hvis du undlader det helt, desværre.
Mvh Kathrine