Sandwichboller som er perfekte til at lave lækre sandwich med. De skal bruges som et hovedmåltid enten frokost eller aftensmad da de kaloriemæssigt er for tunge til et mellemmåltid. Til gengæld passer de rigtig fint til et frokostmåltid og så mætter de godt.
Sandwichbollerne kan også sagtens fryses ned og gemmes. På den måde kan de nemt tages op om aftenen og være klar til næste morgen.
Sandwichboller
Antal: 7 Stk.
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 15 g gær
- 5 dl lunkent vand
- 1 spsk akaciehonning
- 2 tsk salt
- 1 dl havregryn
- 1 dl solsikkekerner
- 300 g hvedemel
- 250 g fuldkornshvedemel
Sådan gør du
- Start med at opløse gæren i det lunkne vand.
- Bland derefter honning, salt havregryn og solsikkekerner i.
- Tilsæt til sidst melet og ælt dejen sammen med en grydeske. Dejen skal være fugtig.
- Lad dejen hæve tildækket under en dyne eller et tæppe i en time.
- Når dejen har hævet deles den op i 7 dele og formes til små aflange sandwichboller på en bageplade.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Lad sandwichbollerne hæve tildækket i yderligere 30 min. på køkkenbordet.
- Pensl bollerne med mælk og pynt med havregryn eller sesamfrø.
- Lad bollerne bage i ovnen i ca. 23 min. til de er let gyldne.
Serveringsforslag
Fyldes med salat og pålæg og nydes som en sammenklappet sandwich. Se opskrift på Sandwich med hummus og mozarella
Pingback: Sandwich med hummus og mozarella
Pingback: Sandwichboller opskrift - De bedste madpakkeboller