De her rugbrødsstave laver jeg tit når jeg har en rest rugbrød tilbage. De er nemme at lave og smager super godt.
Jeg bruger dem enten som snacks eller som tilbehør til en salat bowl med fx. laks eller falafler. Hvis du er en snackpige ligesom jeg, kan jeg virkelig anbefale de her saltede mandler og sprøde kikærter. Begge dele kan spises som en snack, men du kan også putte dem i din salat for et sprødt element.
Vidste du godt, at jeg tilbyder at lave skræddersyede kostplaner og forløb? Du kan læse mere om mine forløb og kostplaner lige her.
Rugbrødsstave
Udskriv Pin RecipeIngredienser
- rugbrød
- olivenolie
- salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær rugbrød i stænger og fordel på en bageplade.
- Pensl rugbrødsstavene med olivenolie og drys med salt.
- Lad dem bage i ovnen i 15-20 min indtil de er helt sprøde.
- Spis med det samme eller opbevar dem tørt i et par dage.