Denne her one pot pasta smager virkelig godt og så er den super nem at lave. Retten smager også godt kold og kan derfor sagtens gemmes til madpakken dagen efter.
Pølserne steges lige hurtigt først og ellers kommes alle ingredienserne bare sammen i en gryde og passer sig selv indtil det er klar til servering.
Hver portion indeholder en god mængde protein, som ellers kan være udfordrende at få nok af når man spiser vegetarisk eller vegansk.
Brug retten til både hverdag, weekend og til at servere/lave sammen med en ven/veninde. Super lækkert!
One pot pasta med vegansk “chorizo”
Ingredienser
- 3 stk veganske pølser fra naturli
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk paprika
- 0,5 tsk chilipulver
- 250 g grov pasta
- 1 stk rødløg
- 2 fed hvidløg
- 150 g champignon
- 150 g squash
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 10 stk cherrytomater
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stk grøntsagsbouillon terning
- 6 dl vand
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at komme olie på en pande (eller samme gryde som retten koges i) sammen med paprika og chili.
- Skær de veganske pølser i tynde skiver (hvis de er helt frosne kan de steges lidt på panden og så skæres ud og steges videre) og steg dem på begge sider på panden.
- Hak løg, hvidløg, tomater og champignon og kom i en stor gryde sammen med revet squash.
- Tilsæt pasta, hakkede tomater, de stegte pølser og grøntsagsbouillonen (inkl kogende vand) og lad det få et hurtigt opkog under omrøring.
- Lad retten simre under låg ved middel varme i 10-15 min.