• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Pigen i Køkkenet

  • Hjem
  • Om Pigen i Køkkenet
  • Forløb og kostplaner
  • E-bog
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Drikke
    • Bagværk
    • Sundere søde sager og snacks
    • Sød weekend
  • Gør det selv

One pot pasta med flødeost

september 8, 2021 by Pigen i Køkkenet Leave a Comment

En virkelig lækker og nem ret, som kan laves i mange forskellige udgaver. Jeg har før delt en lidt mere klassisk one pot pasta med tomat, chorizo (veggie) og grønt. Denne her er også med en masse grønt, men den er baseret på grøntsagsbouillon og flødeost i stedet for tomat. Det giver en lækker cremet konsistens.

Retten er forholdsvis kalorielet selvom den på ingen måde smager sådan. Den er fyldt med grøntsager og så mætter den godt. Det perfekte aftensmåltid efter min mening.

Opskriften giver til 4 store mættende portioner eller 5 små.

Udskriv

One pot pasta

Forb. tid20 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid45 min
Ret: Aftensmad
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 250 g pasta (Jeg brugte skruer)
  • 200 g flødeost (vælg din favorit)
  • 2 store portobello svampe
  • 1 stor squash
  • 120 g frosne ærter
  • 0,5 stk brocolihoved
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 stk lime (saften herfra)
  • 2 stk skalotteløg (eller 1 rødløg)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk grøntsagsbouillon terning
  • 7-8 dl kogende vand
  • salt og peber
  • 40 g parmesan til topping

Sådan gør du

  • Start med at snitte alle grøntsager og løg og kom i en gryde sammen med pasta, flødeost, limesaft, salt og peber og sæt over ved middel varme.
  • Kog vand og hæld i gryden sammen med grøntsagsbouillon terningen og lad det hele stå og simre under låg i ca. 15 min.
  • Til sidst røres det hele godt sammen og når vandet er trukket ind i pastaen, grøntsagerne og fordampet er retten klar til at blive serveret.
  • TIP: serverer du retten med det samme vil den være mere "vandet" end når du gemmer den og serverer senere eller dagen efter hvor væden er trukket ind i retten.
  • Server med frisk parmesan revet på toppen (10g pr. portion).

Serveringsforslag

Server til en lækker og nem aftensmad med parmesan og evt. krydderurter på toppen.
 
Næringsindhold:
2016  kJ/ 480 kcal pr. portion (inkl. parmesan) 
Protein 20g, kulhydrat 57g, kostfibre 7g, fedt 18g

Filed Under: Aftensmad

Previous Post: « Dulce de leche
Next Post: Foccacia svampe »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primary Sidebar

Pigen i Køkkenet

Jeg hedder Kathrine og det er mig der er pigen i køkkenet. Denne blog er mit lille hjertebarn og jeg håber i vil tage godt imod den. Den indeholder alle de opskrifter jeg bruger i min sunde hverdag og i min søde weekend. Læs mere→

Seneste Indlæg

Gammeldags æblekage til morgenmad

oktober 27, 2022 By Pigen i Køkkenet Leave a Comment

Overnight oat

oktober 27, 2022 By Pigen i Køkkenet Leave a Comment

E-bog: Kostplan 1500 kcal pescetar 149 kr.

september 26, 2022 By Pigen i Køkkenet Leave a Comment

Græsk pita pizza

maj 22, 2022 By Pigen i Køkkenet Leave a Comment

Favoritter

Citronvafler

Mango og banan smoothie

Jordbær og banan smoothie

Chiagrød med chocomousse og kiwi

Footer

Instagram

pigenikoekkenet

Kathrine | Klinisk diætist
Instagram post 18342606640025022 Fastelavnsboller 🌸🧡

Vægttab og fastelavnsboller? Hænger det sammen? Kan jeg spise fastelavnsboller under mit vægttab?

Ja hvorfor ikke 🤷🏼‍♀️

Jeg er kæmpe fan af fastelavnsboller😍

For at få plads til fastelavnsboller i min kost slår jeg mine mellemmåltider sammen og nøjes med en halv, skifter min frokost ud med en hel fastelavnsbolle eller bruger min buffer på en i weekenden ☺️☀️🍬

Indeholder fastelavnsboller alle de fibre, vitaminer og mineraler, som vi helst skal have fra vores hovedmåltider? Nej, det gør de ikke.

Er det realistisk at du kan få succes med dit vægttab, hvis du tillader dig selv nydelser i form af mad en gang imellem? Ja, det er det!

Så spis endelig en fastelavnsbolle til “frokost” i ny og næ. Det gør det hele lidt sjovere uden at ødelægge dine mål⭐️

👉🏼 De fleste fastelavnsboller indeholder mellem 350-450 kcal🙋🏼‍♀️
Instagram post 17940250925565254 Mine klienter 🤍

👉🏼 Find flere beskeder fra mine klienter under mit highlight: mine klienter. Her ligger både svære og skønne opdateringer, som de fleste af os kan genkende os selv i🙏🏼

#forløb#diætist#citat#udtalelser#onlineforløb#madplan#kostplan#vægttab#livsstilændring#forandring#madro
Instagram post 17999237071610089 Lav morgenmad med mig fra min e-bog 🌸

360 kcal og 20g protein ⭐️

👉🏼 Min e-bog indeholder bl.a en kostplan på 1500 kcal med 5 måltider. Til hvert måltid er der 4 forskellige valgmuligheder med opskrifter til🤗 Mellemmåltiderne er simple, nemme og lækre. Her er der lidt flere valgmuligheder🥰🍇

Du får også hjælp til hvordan du kan have en buffer med lidt ekstra kalorier til weekenden og lidt ekstra gode råd til målsætning, motion osv🤗
📔 E-bogen kan bestilles via mail eller ved at sende mig en besked her🙏🏼 Den koster 149 kr. ✨
Instagram post 18266310709187623 Indkøbs haul 🌱

Alt er købt i Netto for 290 kr. Disse videoer laver jeg og deler hver gang jeg har handlet inde på min tik tok med samme navn🥰🌸

👉🏼 Så hvis i bliver lige så inspireret af disse videoer som jeg, så hop ind og følg med på tik tok 😍🤗
Instagram post 18037968769419438 Hvilken tallerken ville i vælge?😍

Ca.400 kcal på begge tallerkener ⭐️

Fastelavnsbolle eller frokost? Kalorierne er ens, men næringsindholdet er selvfølgelig forskelligt 😊

Tallerken 1
• Sandwichbolle med philadelphia, pålæg og spinat + gulerødder

Tallerken 2
• Fastelavnsbolle 

Personligt vælger jeg oftest tallerken 1, men på denne tid af året bliver det også til tallerken 2 en gang imellem. Så er jeg ekstra opmærksom på at få vitaminer, mineraler og protein til dagens andre måltider🌱
Instagram post 17971276451028397 Skyl frugt og grønt, så er det nemmere at få spist🥰🤗🍇
Instagram post 18014196292503677 Fastelavnsboller med hindbær og ekstra creme 😍🌸💕💛

388 kcal og 7g protein ⭐️

Der findes såå mange lækre fastelavnsboller rundt i de forskellige bagerier i København, men der er nu noget helt særligt ved at bage sine egne 🥰

Jeg har øvet mig længe og prøvet mig frem med forskellige metoder for at finde den rette opskrift. Wienerudgaven holder jeg mig fra og køber ude, men de her gammeldags med ekstra creme er simpelthen så lækre når jeg selv skal bage og servere for gæster😍

👉🏼 Opskriften ligger på min blog under sød weekend🙋🏼‍♀️

Rigtig god mandag 🤍
Load More...

Follow me

  • Instagram

My Favorites

Copyright © 2023 Pigen i Køkkenet on the Foodie Pro Theme