En hurtig og cremet pastaret
Denne pastaret er blevet en favorit herhjemme. Den smager helt fantastisk og så er den bare virkelig nem og hurtig at lave. Den kræver få ingredienser og så kan den laves både vegetarisk og med bacon. Den er også god til at servere for gæster, hvis det skal være nemt, men lækkert. Server sammen med noget lækkert brød eller en frisk salat.


Vegetarisk version
Denne pastaret er super nem at lave både til dem der elsker bacon og til dem der ikke spiser kød. Når vi laver den herhjemme får min kæreste bacon på toppen og jeg spiser den med friske tomater. I virkeligheden kan man bruge præcis det man synes og i denne opskrift har jeg lavet en blanding.


Cremet sauce med pikantost
Det er så nemt og smart at lave pastasauce med flødeost. Jeg bruger ofte flødeost til at lave en cremet sauce til min pasta. Jeg har også brugt flødeost i min opskrift på one pot pasta med flødeost og jeg har også brugt pikantost til min opskrift på pikant like chicken i fad. Begge opskrifter super nemme og lækre. Flødeost kan fås i så mange forskellige varianter og med forskellig kalorieindhold. Pikantosten fra Buko findes også i en light version. Vælg den flødeost du bedst kan lide eller den der passer til dit energibehov.
Tip fra mit eget køkken
Jeg bruger oftest tortelloni med svampe fra Rana. Dem synes jeg bare smager bedst, men jeg har også lavet retten med andre typer pasta. Det er ikke altid at jeg lige kan få den variant og så vælger jeg tortellini eller ravioli i stedet. Det fungerer også super fint.
Variationer af opskriften
- Brug frisk spinat og lidt citronsaft for en lettere version
- Skift bacon ud med kylling for mere protein
- Tilføj lidt chili eller cayenne, hvis du vil give saucen lidt ekstra varme
- gør den ekstra grøn med broccoli, squash eller grønkål

Tortelloni med pikantost og bacon
Ingredienser
- 2 pakker Tortelloni (500g)
- 200 g pikantost
- 250 ml madlavningsfløde 8%
- 200 g frosne ærter
- 100 g bacon
- 100 g tomater
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Start med at stege bacon på en pande.
- Lig bacon på en tallerken med et stykke køkkenrulle.
- Tør panden af og kom pikantost, madlavningsfløde og frosne ærter på panden.
- Rør saucen godt sammen og lad simre lidt ved middel varme.
- Sæt vand over og koge til pasta i en gryde.
- Kog tortelloni i få minutter og tilsæt så til panden med saucen og ærterne.
- Rør pasta og sauce sammen i et par minutter og smag til med salt og peber.
- Skær friske tomater i små tern og server ovenpå pastaen sammen med bacon.
Serveringsforslag
Næringsindhold
2713 kJ/ 646 kcal pr. portion Protein 24g, kulhydrat 52g, kostfibre 11g, fedt 36gRelaterede opskrifter
Prøv også mine andre hverdagsfavoritter:
Følger du Pigen i køkkenet på sociale medier?
Husk at gå ind og følge Pigen i køkkenet på de sociale medier, hvor du finder opskrifter, videoer, tips og tricks, træning mm. Du kan følge Pigen i køkkenet på Instagram, facebook og pinterest.

