De her saltede mandler er super nemme at lave og perfekte at have liggende til flere forskellige retter. De fungerer også rigtig godt som en snack alene både midt på dagen eller om aftenen.
De kan sagtens gemmes og opbevares længe i en tæt beholder, så lav endelig en stor portion af gangen.
Saltede mandler
Udskriv Pin RecipeIngredienser
- 150 g mandler
- 1 spsk salt
- 1,5 dl vand
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom mandler, salt og vand på en pande og lad det simre ved middel varme indtil vandet er helt væk og mandlerne er belagte med salt.
- Fordel mandler på en bradepande og lad dem bage i ovnen i ca. 10 min. til de er sprøde.
- Hak mandlerne når de er kølet let af eller gem dem som de er.
Serveringsforslag
Servers ovenpå morgenmad fx. grød eller græsk yoghurt sammen med æblekompot, som snack eller ovenpå aftensmad fx. denne Indisk dahl.
Pingback: Indisk dahl