Syltede rødløg uden sukker

Syltede rødløg uden sukker er noget af det nemmest at lave og så kan det bare være med til at tage en salat steppet op. Jeg er stor fan af saladbowls og bruger ofte syltede rødløg til at give lidt syre og god smag til mine salater. De kan også sagtens bruges i sandwich, på pizza osv.

Ingen bedømmelse endnu

Syltede rødløg uden sukker

Tilb. tid15 minutter
Ret: Aftensmad, Frokost
Antal: 20 portioner
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 3-4 stk rødløg
  • 3 dl lager eddike
  • 0,5 dl sukrin melis (kan købes i Føtex og i Matas)

Sådan gør du

  • Start med at snitte rødløgene fint.
  • Bland eddike og sukrin melis i en gryde og bring i kog.
  • Når eddiken koger hældes løgene i blandingen og der skrues ned til middel varme.
  • Lag rødløgene ligge i gryden med eddiken i 5-10 min, mens der røres en smule rundt.
  • hæld kogende vand over et patentglas for at skolde det og kom derefter rødløg og eddikeblandingen over i.
  • Lad køle på køkkenbordet i 10 min og kom derefter på køl.

Serveringsforslag

Server til salater, pizza, sandwich, som topping på grød osv. 
 
Næringsindhold 
29 kJ/ 7 kcal pr. portion 
Protein 0,3g, kulhydrat 3,2g, kostfibre 0,3g, fedt 0,02g.

6 kommentarer til “Syltede rødløg uden sukker

    • Pigen i Køkkenet siger:

      Hvor skønt. Dem bliver du glad for. Så lækkert i mange forskellige retter som topping! Tusind tak for din besked.

  1. Nikoline siger:

    Hej! Først mange tak for alle dine lækre opskrifter, jeg har lige et dumt spørgsmål, da jeg ikke er så kyndig i et køkken (men prøver!); skal jeg hælde vand over patentglasset (og hælde det ud igen), eller skal der være kogende vand i patentglasset idet jeg hælder løg og eddikeblanding i? Håber det giver mening!

    • Pigen i Køkkenet siger:

      Hej Nikoline

      Mange tak for din fine besked. Sejt at du giver dig i kast med det!
      Det kogende vand er kun til for at skolde glasset inden du hælder løg og eddike i. Du skal derfor hælde det kogende vand ud igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0