Syltede rødløg uden sukker er noget af det nemmest at lave og så kan det bare være med til at tage en salat steppet op. Jeg er stor fan af saladbowls og bruger ofte syltede rødløg til at give lidt syre og god smag til mine salater. De kan også sagtens bruges i sandwich, på pizza osv.
Syltede rødløg uden sukker
Antal: 20 portioner
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 3-4 stk rødløg
- 3 dl lager eddike
- 0,5 dl sukrin melis (kan købes i Føtex og i Matas)
Sådan gør du
- Start med at snitte rødløgene fint.
- Bland eddike og sukrin melis i en gryde og bring i kog.
- Når eddiken koger hældes løgene i blandingen og der skrues ned til middel varme.
- Lag rødløgene ligge i gryden med eddiken i 5-10 min, mens der røres en smule rundt.
- hæld kogende vand over et patentglas for at skolde det og kom derefter rødløg og eddikeblandingen over i.
- Lad køle på køkkenbordet i 10 min og kom derefter på køl.
Serveringsforslag
Server til salater, pizza, sandwich, som topping på grød osv.
Næringsindhold
29 kJ/ 7 kcal pr. portion
Protein 0,3g, kulhydrat 3,2g, kostfibre 0,3g, fedt 0,02g.
Har lige lavet min første portion og sat i køleskab.
Glæder mig til at smage på dem.
Hvor skønt. Dem bliver du glad for. Så lækkert i mange forskellige retter som topping! Tusind tak for din besked.
Hej! Først mange tak for alle dine lækre opskrifter, jeg har lige et dumt spørgsmål, da jeg ikke er så kyndig i et køkken (men prøver!); skal jeg hælde vand over patentglasset (og hælde det ud igen), eller skal der være kogende vand i patentglasset idet jeg hælder løg og eddikeblanding i? Håber det giver mening!
Hej Nikoline
Mange tak for din fine besked. Sejt at du giver dig i kast med det!
Det kogende vand er kun til for at skolde glasset inden du hælder løg og eddike i. Du skal derfor hælde det kogende vand ud igen 🙂
Super lækkert når du siger 7kcal pr. portion, hvad betyder det så? Hvor meget er en portion?
Tak! Opskriften giver til 20 portioner dvs. 7 x 20 = 140 kcal i hele opskriften 🙂