Annonce: https://www.kokobio.dk/
Denne her morgenmadsopskrift er en af sommerens helt store hit herhjemme. Hold nu op, hvor er det lækkert. Lige nu kan jeg ikke komme i tanke om en lækrere morgenmad til at starte dagen ud med.
Jeg har brugt frosne ananas og kokoscreme, som er lavet af kold pisket kokosmælk fra kokobio, som herefter har været på køl, hvor den bliver helt cremet. Det betyder også, at man ret hurtigt kan have sin super lækre morgenmad klar.
Med denne kokosmælk er det muligt at gøre den helt cremet og lækker. Det synes jeg er svært med almindelig kokosmælk på dåse.
Kokosmælken fra kokobio stiller jeg på køl i ca. 24 timer, hvorefter jeg pisker den i et par minutter og hælder den på glas. Herefter lader jeg den igen stå på køl i min. 24 timer, hvorefter den er helt lækker cremet og klar til at bruge ovenpå en lækker morgenmad.
Du kan måske også godt lide min opskrift på squashgrød med kokosfløde og blåbær.
Grød med ananas og kokoscreme
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl vand
- 1 dl havredrik
- 20 g proteinpulver med salted caramel (Bodylab whey100 – kan købes i Føtex og Matas)
- 45 g ananas (frossen eller frisk)
- 15 g sukrin gold (kan købes i Føtex og i Matas)
- 25 g kokoscreme
Sådan gør du
- Start med at blande havregryn, havredrik, vand og proteinpulver i en gryde.
- Rør sammen ved middel varme.
- Imens grøden simre varmes en pande op med lidt sukrin gold.
- Når alt sukrin gold er flydende på panden tilsættes ananas (enten frossen eller frisk) og svitses indtil de er gyldne på begge sider.
- Når grøden har den ønskede konsistens hældes den i en skål og toppes med karameliserede ananas og kokoscreme fra køleskabet.