Disse muffins består af æg, grønkål, tomat og feta. Helt simpelt og meget nemt at lave. De kan laves med alle slags grøntsager man har i køleskabet og er gode til, hvis man skal have brugt nogle rester.
Når de er bagt færdig lægger jeg dem i en muffinform med lidt sølvpapir under. Derefter kan de gemmes i køleskabet til madpakkerne eller fryses ned og tages op efter behov.
Snackmuffins til madpakken
Antal: 8 stk
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 8 stk æg
- 8 stk cherrytomater
- 80 g salatorst i tern (Cheasy 3%)
- 80 g grønkål
- Olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Pensl muffinsformene med lidt olie.
- Kom 10 g grønkål, 10 g feta, 1 cherrytomat skåret i tern i hver muffin.
- Slå til sidst ægget ud over således at blommen ikke går i stykker.
- Drys med lidt havsalt og bag i ovnen i ca. 12-15 min.
Serveringsforslag
Gem til madpakken eller brug til brunchbordet eller morgenmaden på farten. Kan også spises som et lille mellemmåltid.
Smager godt og mætter fint.
Dejligt at høre!