Snackmuffins til madpakken

Disse muffins består af æg, grønkål, tomat og feta. Helt simpelt og meget nemt at lave. De kan laves med alle slags grøntsager man har i køleskabet og er gode til, hvis man skal have brugt nogle rester.

Når de er bagt færdig lægger jeg dem i en muffinform med lidt sølvpapir under. Derefter kan de gemmes i køleskabet til madpakkerne eller fryses ned og tages op efter behov.

Ingen bedømmelse endnu

Snackmuffins til madpakken

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Frokost, Morgenmad
Antal: 8 stk
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 8 stk æg
  • 8 stk cherrytomater
  • 80 g salatorst i tern (Cheasy 3%)
  • 80 g grønkål
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
  • Pensl muffinsformene med lidt olie.
  • Kom 10 g grønkål, 10 g feta, 1 cherrytomat skåret i tern i hver muffin.
  • Slå til sidst ægget ud over således at blommen ikke går i stykker.
  • Drys med lidt havsalt og bag i ovnen i ca. 12-15 min.

Serveringsforslag

Gem til madpakken eller brug til brunchbordet eller morgenmaden på farten. Kan også spises som et lille mellemmåltid.

 

Næringsindhold

397 kJ/ 95 kcal. pr. stk.
Protein 8,4g, kulhydrat 1,6g, kostfibre 0,8g, fedt 6g.

2 kommentarer til “Snackmuffins til madpakken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0