Bananpandekager

Nem og lækker morgenmad på ingen tid. Bananpandekager er efterhånden meget klassiske, men det er dog ikke ensbetydende med at de ikke smager helt fantastisk. Udover det indeholder de også kun meget få kalorier og kan derfor spises med god samvittighed til morgenmad eller i løbet af dagen. De kan uden problem varmes op igen og nydes varme efter nogle dage i køleskabet.

Jeg laver dem ofte selv til morgenmad, og er du i et forløb hos mig, kan du også spise dem til morgenmad – alt efter hvad du har af kalorier til morgenmad.

Er du vild med bananer, kan du helt sikkert også lide mit bananbrød med mørk chokolade eller mine bananmuffins.

3 af 1 stemme

Bananpandekager

Tilb. tid20 minutter
Ret: Dessert, Morgenmad, Snack
Antal: 10 stk
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 2 stk modne bananer
  • 1 dl havregryn
  • 2 stk æg
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1/4 tsk salt

Sådan gør du

  • Kom havregryn i en foodprocessor og blend til mel.
  • Kom de andre ingredienser i foodprocessoren og blend indtil en cremet og sammenhængende konsistens.
  • Steg pandekagerne på panden i lidt kokosolie indtil de er let gyldne på begge sider.

Serveringsforslag

Server sammen med frisk frugt, græsk yoghurt eller bodylab zero topping.
 

Næringsindhold

1 stk: 188 kJ / 45 kcal (35g).
Protein 1,9g, kulhydrat 5,8g, kostfibre 0,7g, fedt 1,4g.
3 stk: 564 kJ/ 134 kcal (105g).
Protein 5,7g, kulhydrat 17,4g, kostfibre 2,1g, fedt 4,2g.

4 kommentarer til “Bananpandekager

    • Pigen i Køkkenet siger:

      Det er jeg virkelig glad for at høre. Det er en af bloggens ældste og nemmeste opskrifter, som jeg også selv bruger meget ofte.
      Lyder lækkert med vaniljeis. Tak for din besked!

3 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0