Nem og lækker morgenmad på ingen tid. Bananpandekager er efterhånden meget klassiske, men det er dog ikke ensbetydende med at de ikke smager helt fantastisk. Udover det indeholder de også kun meget få kalorier og kan derfor spises med god samvittighed til morgenmad eller i løbet af dagen. De kan uden problem varmes op igen og nydes varme efter nogle dage i køleskabet.
Jeg laver dem ofte selv til morgenmad, og er du i et forløb hos mig, kan du også spise dem til morgenmad – alt efter hvad du har af kalorier til morgenmad.
Er du vild med bananer, kan du helt sikkert også lide mit bananbrød med mørk chokolade eller mine bananmuffins.
Bananpandekager
Ingredienser
- 2 stk modne bananer
- 1 dl havregryn
- 2 stk æg
- 1 tsk vaniljepulver
- 1/4 tsk salt
Sådan gør du
- Kom havregryn i en foodprocessor og blend til mel.
- Kom de andre ingredienser i foodprocessoren og blend indtil en cremet og sammenhængende konsistens.
- Steg pandekagerne på panden i lidt kokosolie indtil de er let gyldne på begge sider.
Overraskende velsmagende pandekager.
Snød lidt og spiste dem med lidt vaniljeis
Det er jeg virkelig glad for at høre. Det er en af bloggens ældste og nemmeste opskrifter, som jeg også selv bruger meget ofte.
Lyder lækkert med vaniljeis. Tak for din besked!
Vildt lækre! Rigtig god opskrift. Jeg laver dem flere gange om ugen. Men tilføjer altid 1 tsk kanel☺️
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak 🙂 Det lyder også lækkert!