Disse proteinpandekager smager super lækkert og syndigt. De er fyldt med banan, blåbær og en lille smule chokolade. Jeg bruger dem oftest til min morgenmad med lidt friske bær og noget sirup/topping.
De er også gode til mellemmåltider eller til brunchbordet i weekenden.
Pandekagerne er super nemme, at lave og tager ikke lang tid. Portionen giver til 9 pandekager, hvilket betyder at man kan gemme dem i køleskabet og så har man morgenmad klar til 3 dage.
Pandekagerne kan sagtens varmes op i ovnen igen eller fryses ned.
Proteinpandekager med banan, blåbær og chokolade
Antal: 9 stk
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 2 bananer (200g)
- 1 dl havregryn
- 2 æg
- 2 tsk bagepulver
- 40 g proteinpulver (jeg bruger whey100 vanilla milkshake)
- 70 g blåbær (frosne eller friske)
- 20 g mørk chokolade
- kokosolie (til panden)
Sådan gør du
- Start med at blende havregrynene fint.
- Tilsæt æg, banan, bagepulver og proteinpulver og blend det hele godt sammen.
- Rør til sidst blåbær og hakket mørk chokolade i dejen.
- Steg gyldne på panden i lidt kokosolie 2-3 min på hver side 9 stk.
Serveringsforslag
Server til morgenmad/brunch eller mellemmåltid. Smager super lækkert med friske bær på toppen og sirup, karamel eller topping fra Bodylab. Man kan også drysse kokosflager, poppet quinoa eller revet chokolade over pandekager for at gøre det ekstra lækkert.
Næringsindhold
365 kJ/ 87 kcal pr. pandekage
Protein 5,9g, kulhydrat 9,3g, kostfibre 0,9g, fedt 2,6g.