Annonce
Opskriften er i samarbejde med Med24.dk
Denne her meget meget simple opskrift er simpelthen så lækker! Jeg laver den altid om foråret og sommeren når rabarberne begynder at komme frem. Jeg bruger den oftest til min morgenmad ovenpå græsk yoghurt sammen med hjemmelavet honningristet müsli. Så bliver det helt trifli agtigt. Virkelig godt! Derudover kan det også spises med havredrik på og ovenpå grød hvilket også er super lækkert. Jeg har også brugt det til en opskrift på de lækreste rabarbersnitter.
Til at søde rabarberkompotten bruger jeg et par dråber Easis perfekt sød, som kan købes hos Med24.dk.
Rabarberkompot uden tilsat sukker
Ingredienser
- 250 g rabarber
- Et par dråber Easis perfekt sød
- 0,5 dl vand
Sådan gør du
- Hak rabarberne i små stykker og kom dem i en gryde sammen med vand og sødemiddel.
- Lad det simre ved middel varme under låg i ca. 10 min. til rabarbererne er helt møre.
- Fyld på glas og gem i køleskabet.
Hejsa
Hvor lang tid kan det holde sig..
Det kan holde sig på køl et par dage 🙂