Opskriften på denne suppe opstod da jeg gik i køkkenet for at lave en grønkålssuppe, men var træt af de opskrifter jeg ellers havde prøvet og fundet på nettet. Derfor valgte jeg at improvisere og bruge nogle af de ingredienser jeg elsker allermest og ved smager godt sammen. Jeg er især vild med det asiatiske køkken og derfor valgte jeg at give suppen et lille twist.
Jeg er vild med denne suppe!
Grønkålssupe med et asiatisk twist
Antal: 4 personer
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 1 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stk chili
- 2 cm revet ingefær
- 1 spsk limesaft
- 300 g kartofler
- 300 g frossen grønkål
- 5 dl grøntsagsbouillon (1 terning)
- 1 dåse kokosmælk light
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak løg og riv ingefær.
- Lad løg, hvidløg og ingefær stege i olie i ca. 2 min.
- Skræl kartofler og tilsæt sammen med resten af ingredienserne og lad det simre under låg i ca. 30 min.
- Blend med en stavblender til den ønskede konsistens.
- Smag til med salt og peber.
- TIP: bland lidt græsk yoghurt i suppen, hvis en mere cremet konsistens ønskes.
Serveringsforslag
Server varm med en klat græsk yoghurt.