Grønkålssuppe med et asiatisk twist

Opskriften på denne suppe opstod da jeg gik i køkkenet for at lave en grønkålssuppe, men var træt af de opskrifter jeg ellers havde prøvet og fundet på nettet. Derfor valgte jeg at improvisere og bruge nogle af de ingredienser jeg elsker allermest og ved smager godt sammen. Jeg er især vild med det asiatiske køkken og derfor valgte jeg at give suppen et lille twist.

Jeg er vild med denne suppe!

Ingen bedømmelse endnu

Grønkålssupe med et asiatisk twist

Tilb. tid45 minutter
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk chili
  • 2 cm revet ingefær
  • 1 spsk limesaft
  • 300 g kartofler
  • 300 g frossen grønkål
  • 5 dl grøntsagsbouillon (1 terning)
  • 1 dåse kokosmælk light
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og riv ingefær.
  • Lad løg, hvidløg og ingefær stege i olie i ca. 2 min.
  • Skræl kartofler og tilsæt sammen med resten af ingredienserne og lad det simre under låg i ca. 30 min.
  • Blend med en stavblender til den ønskede konsistens.
  • Smag til med salt og peber.
  • TIP: bland lidt græsk yoghurt i suppen, hvis en mere cremet konsistens ønskes.

Serveringsforslag

Server varm med en klat græsk yoghurt.

 

Næringsindhold

881 kJ/ 210 kcal pr. person – 441g (inkl. 2 spsk græsk yoghurt 2%)
Protein 7,7g, kulhydrat 19,7g, kostfibre 5,4g, fedt 10,2g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0