Pastasalat med tun og æg

pastasalat med tun og æg

Nem og mættende frokost

Denne pastasalat med tun og æg er simpel, nem og mætter godt. Dens mager fantastisk og indeholder kun 355 kcal pr. portion. Perfekt til frokost, madpakke eller en let aftensmad. Pastasalaten giver god energi for få kalorier og uden at du kommer til at føle dig tung og oppustet bagefter.

Perfekt til frokost og madpakke

Opskriften tager ikke lang tid at lave, og du kan nemt tilberede en større portion, så der er til flere dage. Den smager lige godt kold og lun, og er derfor oplagt til madpakken.

En opskrift fra mine kostplaner – nem og balanceret mad

Denne opskrift er et eksempel på den slags måltider der findes i mine kostplaner. Mad der mætter, er nemt at lave og hvor der er plads til smag og variation. Find den kostplan opskriften stammer fra lige her eller nederst på siden.

Variationer du kan prøve

  • Brug grillet kylling i stedet for tun
  • Lav en hurtig yoghurt- eller sennepsdressing som alternativ til urtecremen
  • Tilsæt frø eller nødder for ekstra bid

Tip: Sådan holder salaten sig bedst i madpakken

Opbevar salaten i en lufttæt beholder i køleskabet. Den holder sig frisk 1-2 dage og smager stadig godt dagen efter. Vent evt. med at tilsætte urtecremen til lige inden servering, hvis den skal med på farten.

Sådan laver du pastasalat med tun og æg

Pastasalat med tun og æg
Ingen bedømmelse endnu

Pastasalat med tun og æg

Tilb. tid15 minutter
Ret: Aftensmad, Frokost
Portioner: 1 portion
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 100 g kogt pasta
  • 56 g tun i vand (svarer til en lille dåse drænet)
  • 50 g agurk
  • 40 g ærter
  • 20 g rødløg
  • 50 g tomat
  • 1 æg
  • 1 portion urtecreme
  • salt og peber

Urtecreme (4 portioner)

  • 200 g Cheasy fraiche 5%
  • 3 spsk purløg
  • 20 g rødløg
  • 1 tsk citronskal
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 fed hvidløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Start med at sætte vand over at koge med salt til pasta.
  • Rør urtecremen sammen.
  • Snit alle grøntsager fint og tø ærterne op ved at hælde kogende vand over.
  • Lad ægget koge i ca. 8 min.
  • Anret i en skål opdelt eller bland det hele sammen og lav evt. en større portion til flere dage.

Serveringsforslag

Server til frokost, i madpakken eller en let aftensmad. 
 

Næringsindhold

1551 kJ/ 355 kcal pr. portion
Protein 30g, kulhydrat 36g, kostfibre 6g, fedt 9g

Følger du Pigen i køkkenet på sociale medier?

Husk at gå ind og følge Pigen i køkkenet på de sociale medier, hvor du finder opskrifter, videoer, tips og tricks og glimt fra min egen hverdag, træning og kost. Du kan følge Pigen i køkkenet på Instagram, facebook og pinterest.

En kommentar til “Pastasalat med tun og æg

  1. Pingback: Pigen i køkkenets favorit salat ⎜500 kcal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0