Grønkålschips

Grønkålschips smager lækkert og så er det bare super sundt. Jeg bruger dem til alle mulige retter, som sprødt tilbehør eller topping.

De kan også sagtens laves til julebordet eller julefrokosten som et grønnere element. Og så er de jo bare utroligt nemme at lave.

Hvis du også vil servere noget andet lækkert på julebordet, kan det være en butterdejsstang med svampe eller kløben.

Ingen bedømmelse endnu

Grønkålschips

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Tilbehør
Antal: 4 personer
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 300 g frisk grønkål
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Kom det hele i en stor frysepose og ryst godt sammen for at spare på salt og olie.
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Bag i ovnen i ca. 10 min. til de er sprøde og har taget lidt farve.
  • Server med det samme

Serveringsforslag

Server som tilbehør til diverse retter eller anvend som topping fx ovenpå en pizza.

 

Næringsindhold

312 kJ/ 74 kcal. pr. person (80g)
Protein 3,5g, kulhydrat 3,5g, kostfibre 4,7g, fedt 4,2g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0