Grønkålschips smager lækkert og så er det bare super sundt. Jeg bruger dem til alle mulige retter, som sprødt tilbehør eller topping.
De kan også sagtens laves til julebordet eller julefrokosten som et grønnere element. Og så er de jo bare utroligt nemme at lave.
Hvis du også vil servere noget andet lækkert på julebordet, kan det være en butterdejsstang med svampe eller kløben.
Grønkålschips
Antal: 4 personer
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 300 g frisk grønkål
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Kom det hele i en stor frysepose og ryst godt sammen for at spare på salt og olie.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Bag i ovnen i ca. 10 min. til de er sprøde og har taget lidt farve.
- Server med det samme
Serveringsforslag
Server som tilbehør til diverse retter eller anvend som topping fx ovenpå en pizza.