Proteinalamande

Proteinalamande lyder måske kedeligt og lidt for sundt, men lad dig ikke snyde af navnet. Denne her proteinalamande smager så skønt og på ingen måde for sundt og kedeligt. Jeg elsker at spise den til morgenmad, men den kan også sagtens halveres og laves som en sundere dessert.

Hvis man ikke har blåbær kan man også sagtens bruge hindbær. Det smager mindst lige så godt.
Frosne kirsebær er desværre ikke nemme at få fat på, så hvis man ønsker den klassiske kirsebærsauce kan man også købe en færdig. Den fra Easis er super god og lav på kalorier.

Har man ikke proteinpulver i hjemmet, så skal man virkelig overveje at investere i denne her (se billede) som bare fungerer super godt i mange ting (fx smoothies, grød, muffins osv). Ellers kan man også bruge vaniljepulver eller vaniljesukker.

Man skal faktisk ikke engang bruge risengrød med sødmælk for at lave denne her ret. Hvis du er vild med min proteinalamande, så vil du måske også synes om mine jule proteinpandekager.

4 af 1 stemme

Proteinalamande

Tilb. tid10 minutter
Ret: Morgenmad
Antal: 1 Portion
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

Proteinalamande

  • 120 g græsk yoghurt eller skyr
  • 80 g hytteost 0,8-1,5%
  • 15 g smuttede og hakkede mandler
  • 10 g whey100 proteinpulver vanilla milkshake (se billede)

Bærsauce

  • frosne blåbær el. hindbær
  • easis perfekt sød (eller anden sødemiddel)
  • lidt vand
  • evt. lidt vaniljesukker

Sådan gør du

  • Start med at komme frosne blåbær i en gryde med en lille sjat vand, et par dråber sødemiddel og evt. lidt vaniljepulver og varm op ved middel varme.
  • Rør græsk yoghurt, hytteost, proteinpulver og hakkede mandler sammen i en skål.
  • Server med den lune blåbærkompot ovenpå.

Serveringsforslag

Server til en lækker morgenmad eller halver portionen og server som en sundere snack med den lune blåbærkompot.

 

Næringsindhold

1243 kJ/ 296 kcal pr. portion.
Protein 32,9g, kulhydrat 14,4g, kostfibre 2,7g, fedt 11,2g.

4 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0