Asiatisk wok med halloumi

Denne ret er både nem og virkelig lækker. Halloumi i kombination med nudler og soya var aldrig noget jeg havde tænkt passede sammen, men jeg tog fejl. Det er virkelig lækkert sammen og for mig som ikke spiser kød og ikke ønsker at bruge plante køderstatning hver dag, så er dette helt perfekt.

De fleste supermarkeder har halloumi, men jeg ved med sikkerhed at jeg kan få det i Føtex og i Netto. Rema1000 har det i perioder særligt om sommeren. Hvis du godt kan lide halloumi, så kan du også prøve at lave min lækre halloumibowl.

Retten kan også laves til 4 lidt mindre portioner og indeholder så i stedet 444 kcal pr. portion. Dette er en fin portion til mig, men det kan man selv vurdere. Prøv den og lad mig høre jeres mening!

Vidste du godt, at jeg laver skræddersyede kostforløb og kostplaner? Der kan du få hjælp til at få madro, få styr på din krops behov og spise en god og varieret kost. Bare rolig – vi sørger også for, at du har plads til at hygge dig med lige den mad, du elsker allermest. Du kan læse mere om mine kostforløb og kostplaner lige her.

På min instagram ligger der videoer af hvordan jeg laver retten længere nede på min profil.

Ingen bedømmelse endnu

Asiatisk wok med halloumi

Tilb. tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Antal: 3 portioner
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

 • 1 pakke halloumi eller grillost (250g)
 • 2 spsk olivenolie
 • 3 firkanter nudler (190g)
 • 0,5 pose wok grøntsagsblanding frost (200g)
 • 0,5 pose wok kålblanding frost (250g)

Sauce/marinade

 • 0,5 dl soya sauce
 • 0,5 dl østerssauce
 • 2 spsk limesaft
 • 2 fed hvidløg

Sådan gør du

 • Start med at hakke halloumi ud i små tern.
 • Kom lidt olivenolie på en pande og steg halloumi gylden.
 • Tag halloumi af panden i en skål og varm panden op med lidt olie og steg grøntsager på høj varme i et par minutter.
 • Sæt vand over til nudler og kog i et par minutter.
 • Rør soya, østerssauce, limesaft og presset hvidløg sammen i en skål.
 • Kom nudler, halloumi og mariande på panden sammen med grøntsagerne og rør godt sammen i et par minutter.
 • Server med det samme.

Serveringsforslag

Server til aftensmad og gem evt. resten af grøntsagerne og nudlerne til en let frokost dagen efter. 
 
Næringsindhold 
2486 kJ/ 592 kcal pr. portion
Protein 26g, kulhydrat 60g, kostfibre 5g, fedt 27g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
0