E-bog kostplan 1300-1500 kcal vegetar 149 kr.

Hvordan får du fat i den?
Den koster 149 kr. Du kan nemt bestille den igennem min webshop. Her vil du modtage e-bogen med det samme. Har du spørgsmål eller andet til e-bogen er du også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Denne e-bog afspejler min tilgang til vægttab. Jeg mener ikke det behøver være så sort/hvidt. der kan sagtens være plads til søde sager, alkohol, snacks, take-away osv. under et vægttab, men det handler om mængderne.

  E-bogen giver et overblik over kalorieindholdet i netop disse ting. Derudover fungerer den som hjælp til struktur og indeholder forslag til fordeling af måltider i den indbyggede kostplan. 

  Opskrifterne har jeg selv udviklet i mit eget køkken og jeg bruger dem ofte i min egen hverdag. En god blanding af nemme og lækre måltider efter min mening, som de fleste kan forholde sig til, også på en kostplan. 

  Kostplanen i denne e-bog er på 1300-1500 kcal. Det afhænger af størrelsen på bufferen hvor mange kalorier kostplanen ender på. Størrelsen på bufferen kan man selv bestemme via en guide i bogen. Kostplanen uden buffer er på 1300 kcal. Den indeholder 3 hovedmåltider og 2 mellemmåltider. Her kan man selv vælge imellem forskellige forslag til hvert måltid. Der er 4 forslag til hvert hovedmåltid, 9 forslag til mellemmåltider og en masse forslag til bufferen.
  I min anden e-bog Kostplan Pescetar 1500 kcal er kostplanen på 1500-1700 kcal. Den er opbygget på samme måde, men her indeholder kostplanen uden buffer 1500 kcal.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  0