E-bog Kostplan 1500-1700 kcal pescetar 149 kr.

Hvad handler den om?
Min e-bog er en hjælp til at kickstarte et sundt og balanceret vægttab. Den skal være med til at skabe et mere nuanceret billede af en sund livsstil og madro. Jeg har forsøgt at gøre vægttab sjovere og mere holdbart ved at implementere plads til søde sager, weekendhygge og velkendte måltider.

I e-bogen finder du en kostplan på 1500-1700 kcal, samt et indblik i min baggrund, min tilgang til sundhed, mine metoder til vægttab og hjælp til målsætning og bevægelse.

Kostplanen indeholder forslag til hovedmåltider, mellemmåltider og weekendhygge med dertilhørende opskrifter. Kostplanen er pescetarisk og indeholder derfor ingen kød. Den indeholder få opskrifter med fisk, tun og laks og ellers er det primært vegetariske opskrifter.
Til hvert måltid er der 4 forslag til måltider og lidt flere til mellemmåltider, samt snacks og drikkevarer til weekenden.

Hvordan får du fat i den?
Den koster 149 kr. Du kan nemt bestille den igennem min webshop. Her vil du modtage e-bogen med det samme. Har du spørgsmål eller andet til e-bogen er du også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

    En kommentar til “E-bog Kostplan 1500-1700 kcal pescetar 149 kr.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    0