Overnight oat

Overnight oat med chiafrø og bær

Overnight oat har aldrig rigtig været noget for mig. Jeg har set flere lave det og prøvet flere gange selv, men uden succes. Det bliver nok aldrig en af mine favoritter. Jeg synes dog alligevel at det er en super nem og god morgenmad når man ikke har så meget tid om morgenen eller skal have sin morgenmad med på farten. Og så mætter grød også bare virkelig godt. Derfor har jeg nu fået udviklet denne opskrift som jeg synes smager godt og som jeg faktisk nyder til morgenmad. Den er nem og kræver ikke så mange ingredienser.

Ingen bedømmelse endnu

Overnight oat

Forb. tid12 timer
Ret: Morgenmad
Antal: 1 portion
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 20 g bygflager (el. havregryn)
  • 15 g chiafrø
  • 200 g vaniljeskyr
  • 50 g hindbær

Topping

  • 50-70 g friske bær/frugt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen i en bøtte/glas med låg. Rør det godt sammen.
  • Stil på køl natten over. Om morgenen toppes grøden med frisk frugt/bær og nydes kold.

Serveringsforslag

Server til morgenmad med lækker topping eller til brunch bordet i mindre portioner i små glad med granola og friske bær evt. lidt honning/sirup/zero topping. 
Grøden kan med fordel deles op i 2 portioner for at fordele morgenmaden lidt over formidagen, da den mætter godt. 
 

Næringsindhold

1260 kJ/ 300 kcal pr. portion portion inkl. topping.
Protein 26g, kulhydrat 28g, kostfibre 13g, fedt 7g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0