Cremet karrypasta

Denne her alt for lækre cremede pastaret kom til verden ligesom mange af mine opskrifter gør. Jeg ligger tit om aftenen og kigger rundt på instagram og alle de lækre retter og opskrifter der findes derinde. Jeg bliver tit inspireret af lækre billeder og kommer så hurtigt til at sammensætte en opskrift i mit hovede, som jeg kunne forestille mig kunne være lækkert.

Derefter skriver jeg dem ned og prøver dem af i køkkenet. Som regel kræver det et par justeringer og nogle gange må jeg give helt op, men så andre gange er jeg bare heldig, at den sidder i skabet første gang. Og det gjorde den med denne opskrift.

Sammensætningen er også temmelig skudsikker, da pasta, svampe, fløde og karry aldrig er en dårlig kombination i min verden.

Den er noget kalorietung, men passer fint til et weekendmåltid, hvor der skal hygges lidt ekstra. Man kan også sagtens spise pastaretten i hverdagen og kan så evt. skrue lidt ned for frokosten eller morgenmaden for at gøre plads til den. Er du i et forløb hos mig, hjælper jeg dig netop med at planlægge din kost, så du har plads til måltider som dette. Helt uden at det sætter en stopper for dit vægttab. Læs mere om mine forløb og kostplaner lige her.

Er du til karry, kan du måske også godt lide min opskrift på vegetarisk kylling i karry. Jeg har også en anden opskrift på kikærte curry, hvor der også er masser af god karrysmag i.

5 af 1 stemme

Cremet karrypasta

Forb. tid25 minutter
Ret: Aftensmad
Antal: 2 portioner
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 120 g rå pasta
  • 1 pakke like chicken bites (kan købes i fakta og kvickly)
  • 100 g soltørrede tomater
  • 1 stk rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 40 g spinat
  • 250 g champignon
  • 250 ml soya cuisine Alpro (kan købes i fakta, føtex og de fleste supermarkeder).
  • 3 tsk karry
  • 100 g cheasy fraiche 5% (eller vegansk alternativ)
  • 2 tsk olivenolie (til stegning)

Sådan gør du

  • Start med at sætte vand i kog i en gryde til pastaen og tilsæt pastaen når vandet koger.
  • Lad pastaen koge til den er al dente.
  • Kom lidt olivenolie på en pande og tilsæt hakkede rødløg, hvidløg, like chicken bites og champignon (skåret i skiver).
  • Lad stege på panden i 5-10 min.
  • Tilsæt soltørrede tomater og steg videre i et par minutter.
  • Tilsæt plantefløde, cheasy fraiche og karry.
  • Tilsæt til sidst spinat og rør godt rundt.
  • Lad simre i et par minutter ved middel varme, indtil retten koger.
  • Server sammen med frisk pasta.

Serveringsforslag

Server til aftensmad i weekenden evt. sammen med et glas hvidvin eller for gæster. 
 
Næringsindhold 
3297 kJ/ 788 kcal pr. portion. 
Protein 35,5g, kulhydrat 65,4g, kostfibre 15,3g, fedt 39,1g.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0