Karameliserede æbler

Karameliserede æbler kan bruges til så mange ting og så smager det bare dejlig varmt af efterår. Jeg har lavet denne version uden tilsat sukker og med bodylab zero topping salted caramel, som jeg er stor fan af.

Brug æblerne ovenpå grød, græsk yoghurt, sammen med is og kage eller noget helt tredje.

Opskriften svarer til 1 æble, men kan sagtens ganges op og laves i en større portion. Næringsindholdet er beregnet ud fra det 1 æble, men del gerne portionen op i to når den anvendes på morgenmad.

Ingen bedømmelse endnu

Karameliserede æbler

Tilb. tid20 minutter
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 1 portion
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 1 stk æble
  • 1 tsk sukring gold
  • 2 tsk akaciehonning
  • 2 tsk bodylab zero topping salted caramel

Sådan gør du

  • Start med at snitte æblet i tynde både.
  • Kom æble, sukrin gold, bodylab zero topping og akaciehonning på en pande og lad æblerne simre ved middel varme i ca. 15-20 min indtil æblerne er gyldne og bløde.

Serveringsforslag

Server ovenpå på grød eller græsk yoghurt til morgenmad eller sammen med vaniljeis til dessert.

 

Næringsindhold

514 kJ/ 122 kcal pr. portion (139g).
Protein 0,5g, kulhydrat 34,2g, kostfibre 3,1g, fedt 0,5g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0