Karameliserede æbler kan bruges til så mange ting og så smager det bare dejlig varmt af efterår. Jeg har lavet denne version uden tilsat sukker og med bodylab zero topping salted caramel, som jeg er stor fan af.
Brug æblerne ovenpå grød, græsk yoghurt, sammen med is og kage eller noget helt tredje.
Opskriften svarer til 1 æble, men kan sagtens ganges op og laves i en større portion. Næringsindholdet er beregnet ud fra det 1 æble, men del gerne portionen op i to når den anvendes på morgenmad.
Karameliserede æbler
Antal: 1 portion
Udskriv
Pin Recipe
Ingredienser
- 1 stk æble
- 1 tsk sukring gold
- 2 tsk akaciehonning
- 2 tsk bodylab zero topping salted caramel
Sådan gør du
- Start med at snitte æblet i tynde både.
- Kom æble, sukrin gold, bodylab zero topping og akaciehonning på en pande og lad æblerne simre ved middel varme i ca. 15-20 min indtil æblerne er gyldne og bløde.
Serveringsforslag
Server ovenpå på grød eller græsk yoghurt til morgenmad eller sammen med vaniljeis til dessert.