Veggie tacos

Mexicansk mad er simpelthen bare så lækkert! Det er virkelig en af mine svagheder. Jeg kunne spise mexicansk mad flere dage i træk. Der findes så mange forskellige lækre retter og tacos er en af dem. Disse tacos er uden kød, men med køderstatning fra Naturli i stedet, som fungerer virkelig godt sammen med bønner og hakkede tomater. De smager meget syndigt, men helt uden at være det.

De er både virkelig lækre og sunde. Nyd dem derfor både i hverdag og weekend. Prøv også min opskrift på en lækker mexi bowl.

Ingen bedømmelse endnu

Veggie tacos

Tilb. tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Antal: 10 tacos
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

Bønnemix

  • 1 dåse sorte bønner
  • 1 dåse kidney bønner
  • 1 pose Naturli Minced fra frost
  • 1/2 Brev Fajita spice mix
  • 1/2 tsk salt og peber

Grønt og topping

  • 30 stk cherry tomater
  • 1/2 stk spidsskål
  • 100 g revet ost (cheasy 13%)
  • 1/2 stk rødløg (eller syltede rødløg uden sukker)
  • 300 g Cheasy fraiche

Sådan gør du

  • Svits spidskål på panden ved meget høj varme i 2 min.
  • Skru ned for varmen og tilsæt plantefars og Fajita mix og steg videre indtil farsen er tøet op.
  • Fyld tacoskallerne i et ildfast fad og top med ost.
  • Kom dem i ovnen i 5-10 min indtil osten er smeltet.
  • Halver friske tomater og server sammen med tacoskallerne sammen med syltede rødløg og creme fraiche.

Serveringsforslag

Server varme med frisk og sprødt grønt. Man kan også servere dem med en guacamole eller en mild creme fraiche, hvis man ønsker, men de smager nu også skønt uden.

 

Næringsindhold

958 kJ/ 228 kcal (218 g) pr. taco (inkl. topping og creme fraiche)
Protein 15,5g, kulhydrat 19,2g, kostfibre 7,4g, fedt 8,8g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




0