Smoothiebowl med hindbær og mango

Smoothiebowls er en af mine foretrukne morgenmadsspise om sommeren. De er friske og lækre og spækket med frisk frugt og grønt, hvilket giver mig en god følelse i kroppen og god start på dagen.

De kan laves på 1000 forskellige måder. Jeg bruger ofte havredrik og proteinpulver som base, da jeg ved at jeg så får det protein jeg har brug for i et hovedmåltid og samtidig sødme fra havredrikken, som jeg altid har i køleskabet. Jeg har eksperimenteret med mange forskellige sammensætninger af frugt og grønt og de bedste skriver jeg ned og gemmer herinde, så i også kan få glæde af dem.

Denne her opskrift synes jeg blev virkelig lækker. Lidt anderledes end dem jeg plejer at lave, som bliver meget cremede og “bløde” i konsistensen, der er denne her nemlig mere frisk og sorbet agtig. Virkelig lækker !

Ingen bedømmelse endnu

Smoothiebowl med hindbær og mango

Tilb. tid10 minutter
Ret: Morgenmad
Antal: 1 portion
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 150 g hindbær
  • 80 g Mango
  • 120 g havredrik (Jeg bruger den buttede fra Naturli)
  • 20 g proteinpulver (Jeg bruger Whey100 vanilla milkshake)

Topping

  • 20 g müsli
  • 40 g frisk mango

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser godt sammen i en blender og top med frisk mango og müsli. Nyd kold og frisklavet.

Serveringsforslag

Server til morgenmad eller en frisk og let frokost, hvis appetitten ikke er til det store fx om sommeren. 
 
Næringsindhold: 
1491 kJ/ 355 kcal kcal pr. smoothiebowl inkl. topping. 
Protein 21g, kulhydrat 47g, kostfibre 10g, fedt 8g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
0